Magazina

E patë me shami, por si kush u bë sot Nora Istrefi?

Written by Admin S

Është këngëtarja dhe nëna më seksi e estradës

Ndërkaq sot me imazhin e saj, ajo ka befasuar numrin e madh të ndjekësve, me paraqitjen me shami.

Në përshtypjen e parë, menjëherë na ngjason me dikë…

Na ngjason me një fytyrë të njohur që rreth një viti ndërroi jetë. Ishte pikërisht këngëtarja e komunitetit rom, Esma Rexhepova, e cila mbahet mend me stilin e tillë duke bartur shami në kokë, shkruan Kosovarja.

Gjithsesi, këngëtares edhe ky stil i rri mrekullueshëm.

About the author

Admin S